Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kiropraktikko Kalle Hietanen

Jaa:

Hei, nimeni on Kalle Hietanen. Kiropraktikoksi olen valmistunut Englannista (Anglo-European College of Chiropractic) vuonna 2000. Tämä koulu on osa Portsmouthin yliopistoa. Koulutus kyseisessä yliopistossa kesti viisi vuotta. Siitä lähtien olen pitänyt vastaanottoja Keskisellä Uudellamaalla, Keravalla ja Klaukkalassa.

Olen myös kahden pojan isä ja aviomies, jonka intohimona on kaikenlainen liikkuminen. Olen aina harrastanut liikuntaa joko kilpailumielellä tai vähemmän kilpailumielellä. Nykyään yritän kyllä löytää itsestäni myös sen puhtaasti nautiskelevan puolen liikunnan suhteen.

Kuulin itse ensimmäisen kerran kiropraktiikasta ollessani 15 vuotias. Olin silloin innokas kilpahiihtäjä ja muistan, kuinka kaverini kävi silloin hoidattamassa selkäänsä kiropraktikolla. Hänellä oli toispuoleinen luisteluhiihdon tekniikka, johon yhdistyi hieman jalkojen pituuseroa. 

Muistan oikein hyvin kuinka kaikki ihmettelivät silloin miten nopeasti hän palautui kisakuntoon jo seuraavaksi päiväksi, vaikka hänen selkänsä olikin mennyt pahasti ’mutkalle’. Tällöin minussa heräsi ensimmäinen kipinä. Siskoni aviomies oli toinen innoittaja alalle, koska hän oli jo valmistunut kiropraktikoksi samasta koulusta minun aloittaessa siellä. Häneltä kuulin ensimmäisen kerran että kiropaktikoksi valmistuminen vaatii myös vahvaa lihaskuntoa. Nimittäin istumalihaksia, sillä opiskelua kuulemma riittäisi. Toden totta, opiskelua oli paljon mutta esimerkiksi syventävien neurologian opintojen aikana ymmärsin myös että kiropraktiikalla voi auttaa ihmisiä paljon enemmänkin kuin vain poistaa kipuja tai jännitystiloja selästä.

 

Vastaanotollani käy kaikenikäisiä ja hyvin eri vaivoja omaavia henkilöitä. Olen helposti lähestyttävä persoona, jonka kanssa kuka tahansa tulee varmasti hyvin juttuun.
Sen isommin kehumatta ainakin nuorimmaisen poikani mukaan olen ainakin maailmain paras ’krikopaptikko’ ?

Kalle Hietanen
Kiropraktikko D.C. B.Sc (Hons) M.Sc

← Takaisin etusivulle
Valitse
Eroon lääkkeistä
Hengitysvaikeudet
Huimaus ja tasapaino
In English
Iskias
Jalkakivut
Jalkojen pituusero
Kiropraktiikka hoitomuotona
Kiropraktikko Harri Mäki-Pesola
Kiropraktikko Jack Seeley
Kiropraktikko Joona Konga
Kiropraktikko Kalle Hietanen
Kiropraktikko Kim Roslin
Kiropraktikko Kimmo Heinonen
Kiropraktikko Markku Turpeinen
Kiropraktikko Sami Liukkonen
Kiropraktikko Simo Poutanen
Kiropraktikko Tero Nikulainen
Kiropraktikko Veli-Pekka Heinonen
Kiropraktikot
Lapset ja kiropraktiikka
Lonkkakivut
Niska- ja hartiakivut
Niskakyttyrä
Oireet
Olkapääkivut
Palautuminen ja suorituskyky
Puutuminen
Pään etukanto
Päänsärky ja migreeni
Raskausaika
Refluksivaivat
Ryhtiongelmat
Rytmihäiriöt
Selkäkivut
SI-nivelen ongelmat
Skolioosi
Stressi ja psyykkiset oireet
Uniongelmat
Urheilu ja liikunta
Vauvat
Välilevyn ongelmat
Yleinen terveys
Yritysesittelyt

Jaa: