Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kiropraktikot


Kiropraktikko Markku Turpeinen

Sain ensimmäisen kontaktin kiropraktiikkaan 1980-luvun lopulla, kun kärsin urheiluvammasta. En pystynyt kävelemään suorana, koska olin satuttanut selkäni. Lääkäristä ei ollut apua, mutta jo muutaman viikon kiropraktikkokäyntien jälkeen pystyin liikkumaan normaalisti. Harkinnan jälkeen lähdin opiskelemaan kiropraktiikkaa.


Kiropraktikko Harri Mäki-Pesola

Itse tutustuin kiropraktiikkaan urheiluvammasta johtuvan solisluun murtuman jälkeen. Murtuman seurauksena vasen käteni alkoi kipeytyä ja puutua, jopa paidan napittaminen oli ongelmallista. Lääkkeistä ei tuntunut olevan apua. Onneksi löysin kiropraktiikan – parantumisen lisäksi päädyin nykyiseen ammattiini.


Kiropraktikko Kalle Hietanen

Valmistuin kiropraktikoksi vuonna 2000 ja siitä lähtien olen pitänyt omaa vastaanottoani Klaukkalassa ja Keravalla. Valmistumisen jälkeen olen syventänyt tietotaitoani neurologian kursseilla. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa terveydestään huolehtimista.


Kiropraktikko Kimmo Heinonen

Valmistuin kiropraktikoksi vuonna 1993 ja sen jälkeen suoritin akupunktiokoulutuksen ja chiropractic neurology koulutuksen, josta sain diplomani vuonna 1996. Olen harjoittanut kiropraktiikkaa vuodesta 1993 lähtien. Tervetuloa vastaanotolle, terveenä tai oireista kärsien.


Kiropraktikko Kim Roslin

Opiskelin kiropraktikoksi Bournemouthissa, Englannissa ja valmistumisen jälkeen harjoitin kiropraktikon töitä Lontoossa muutaman vuoden ajan. Mikään ei ole hienompaa, kuin nähdä asiakkaan muuttuvan ajan kuluessa etukumaraisesta kipupotilaasta elämää syleileväksi, itseään ja kehoaan kunnioittavaksi terveyden esikuvaksi.


Kiropraktikko Tero Nikulainen

Urheilijana ollessani kävin useasti hierojilla ja terapeuteilla ja tiesin, että tuleva ammattini löytyisi myös siltä alalta. Opiskelin ensin urheiluhierojaksi mutta tiesin jo silloin haluavani jotain enemmän. Kiropraktiikka oli vastaus.


Kiropraktikko Joona Konga


Kiropraktikko Jack Seeley


Kiropraktikko Veli-Pekka Heinonen


Kiropraktikko Sami Liukkonen


Kiropraktikko Simo Poutanen