Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Päänsärky ja migreeni


Päänsärky ja migreeni

Päänsärky on yksi yleisimmistä vaivoista ja siihen johtavia syitä on pajon. Yksi päänsäryn yleistymiseen johtuva syy on tietokoneiden ja älypuhelinten lisääntynyt käyttö. Näin ollen päänsäryn syy johtuu useimmiten kaularangasta. Tutkimukset osoittavat, että kiropraktinen hoito on erittäin tehokas apu etenkin niskaperäisen päänsäryn hoidossa. Niskanivelten liikkeen huononeminen esim. onnettomuuden tai huonon työasennon johdosta aiheuttaa pehmytkudosten kiristymistä ja hermoston toiminnan heikkenemistä, jolloin ihminen alkaa tuntea päässä kipu. Lääkkeet auttavat kipuun mutta eivät poista itse ongelmaa.

 

Huono työasento päätteen edessä, autolla ajo ja puhelimen jatkuva käyttö aiheuttavat kaularankaan nivelten lukkiutumia sekä toimintahäiriöitä, muuttavat kaularangan ryhtiä ja aiheuttavat lihasjännitystä. Yleisimmät syyt päänsärkyihin löytyvät kaularangan ja pään alueen ongelmista.

 

Migreeni

Migreeni on astetta pahempi päänsäryn muoto, mikä voi kaataa ihmisen päiviksi tai tunneiksi pimeään huoneeseen ja aiheuttaa pahoinvointia. Päänsärky on usein toispuoleista, sykkivää, voimakasta ja kohtauksenomaista. Migreeni voi alkaa tai pahentua jos kaularangassa ilmenee virheasentoja ja toimintahäiriöitä. 

 

Kiropraktiikka voi auttaa päänsäryn ja migreenin hoidossa sekä ennaltaehkäisyssä. Kiropraktinen hoito on tehokas ja nopea tapa pään kiputilojen lieventämisessä ja usein oireet katoavat kokonaan ilman vahvoja lääkityksiä.

 

Katso lisää aiheesta kiropraktiikka ja migreeni.

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut