Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Ryhtiongelmat


Ryhtiongelmat

Ryhtiongelmat ovat yleistyneet lisääntyneen toimistotyöskentelyn, älypuhelinten ja muun päätetyöskentelyn myötä. Tavallisia ryhtiongelmia ovat mm. vino seisoma-asento tai pään epätavallinen asento. Syy ryhtiongelmiin voi löytyä hermoston heikentyneestä toimintatasosta. Hermosto ohjaa kaikkia lihaksiamme ja selkärangan merkitystä ei voida vähätellä ryhtiongelmista puhuttaessa. Ryhti voi ajautua vinoksi, jos jokin selkärangan nivel ei toimi oikein ja hermosto lähettää vääränlaista viestiä lihaksiin. Tällöin voi syntyä epäsymmetristä lihastasapainoa.

 

Ryhdillä on suuri vaikutus koko kehoon. Selkärangan, hartioiden, lantion ja lonkkien ollessa hyvässä ryhdissä, lihaksisto, nivelet ja hermosto toimivat hyvin ja elimistö säilyy terveenä.

 

Kiropraktiikan avulla voidaan korjata selkärangan virheasentoja sekä palauttaa toimiva informaatio aivojen ja kehon välillä. Tällöin päästään optimaaliseen tilanteeseen, jossa palautetaan normaali, pystysuora ryhti. Kiropraktikko voi auttaa parantamaan nivelten liikkuvuutta ja korjaamaan virheasentoja.

 

Lue lisää aiheesta kiropraktiikka ja ryhtiongelmat.

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut